onze salon

 

´For the perfect peachy glowing skin´

 

Welkom bij Peach skin&beauty, wat fijn dat je ons gevonden hebt!

 

Nadat wij in 2021 beide onze opleiding tot huidspecialist hebben afgerond zijn wij direct gestart met het oprichten van onze salon. 

Wij hebben een professionele salon met een warme en huiselijke sfeer gecreëerd. Iedereen is welkom om zich in de watten te laten leggen.

Onze focus ligt voornamelijk bij het verzorgen en verbeteren van de huid. Wij blijven ons constant ontwikkelen door het regelmatig volgen van gespecialiseerde trainingen. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en kunnen wij de beste resultaten boeken voor ieder huidtype.

​Naast dat wij huidspecialistes zijn bieden wij ook geweldige wenkbrauw behandelingen aan, wimperlifts, massages en kun je ook je nagels laten behandelen met biab.

Wil jij meer te weten komen over onze behandelingen en ons team? Lees dan zeker verder!  

 


ontmoet ons team

Twee zussen met dezelfde passie; het verzorgen en verbeteren van de huid.

Doordat onze moeder al schoonheidsspecialiste was toen wij nog jong waren hebben wij altijd veel affiniteit gehad met de beauty branche.

Nu wij beide gediplomeerd zijn en over veel vakkennis beschikken willen wij graag anderen helpen te herstellen van dagelijkse invloeden die je huid beschadigen.

Naast het verzorgen en verbeteren van de huid zijn wij van mening dat wimpers, wenkbrauwen en nagels zeker niet mogen worden overgeslagen.

Dus laat je bij ons volledig in de watten leggen!

Hi,

Ik heet Roxanne, 30 jaar en ik ben gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen, wenkbrauwen shapen en wimperlifts. Tijdens mijn opleiding en opgedane werkervaring kwam ik erachter dat ik het geweldig vind om met gezichtsbehandelingen mooie resultaten te behalen. Ik raad dan ook iedereen aan om een goede skincare routine te hebben en regelmatig bij ons langs te komen.

Op die manier hebben wij een optimale samenwerking voor een stralende huid.

Hi,

Ik ben Savanna , 25 jaar en ik ben gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen, nagels, wimperlifting & wenkbrauwen. Een verzorgd uiterlijk heb ik altijd belangrijk gevonden en daarom help ik graag anderen daarbij. Toen ik 18 was begon ik als make-up artist en zag toen dat een verzorgde huid meer is dan alleen een mooie make-up.

Een stralende huid begint met een goede huidverzorging dus zie ik je graag voor een deskundig vakadvies.

 


Merken

Wij werken met de exclusieve cosmeticamerken van Mineral Skin Cosmetics voor zichtbare en voelbare huidverbeterende resultaten en well-being. Hierin zitten Dode Zee-mineralen, natuurlijke plantenextracten en super-peptiden. Deze waardevolle ingrediënten uit de Dode Zee + natuurlijke plantenextracten + aromatische oliën +  werkstoffen uit de Zwitserse biotechnologie = jouw droomhuid.

Voor onze huidverzorgende behandelingen werken wij met het private label Xminerals 

Voor onze huidverbeterende behandelingen werken wij met GIGI cosmetics

De overige merken waarmee wij werken zijn o.a.

The GelBottle Builder In A Bottle (BIAB), Bellabaci, Magnetic, VIE DE SEL, Bio Active Care